Leonita Administrator

Numri i postimeve : 2988 Location : United Kingdom Registration date : 30/03/2008
 | Titulli: Lind njė viē me dy kokė! 20/2/2009, 01:04 | |
| Lind njė viē me dy kokė! Ngjarje e pazakontė nė fshatin Lisec tė malėsisė sė Sharrit. Njė lopė parmbrėmė ka lind njė viē me dy kokė, por fatkeqėsisht i njėjti nuk ka arritur tė jetojė as edhe njė orė tė tėrė.Banorėt e tronditur nga ky fenomen i rrallė tregojnė se nuk mbajnė mend qė tė ketė ndodhur njė rast i tillė qoftė nė fshatin e tyre apo edhe diku nė rrethinė. Siē edhe mund tė shihet, viēi ėshtė i zhvilluar nė mėnyrė jo tė drejtė. Defektet nė zhvillimin e tij jonormal janė tė dukshme. Por, siē u tha, ajo qė mė sė shumti i ka befasuar banorėt e kėtij vendi, ėshtė se viēi ka lindur me dy kokė. Mahir Sherifi, fqinji i parė i Abdylgafurit, nė kopenė e tė cilit ka lindur viēi, me habi tregon se nuk mban mend ndonjėherė nė fshatin e tij tė ketė ndodhur diēka kaq befasuese. Unė jam rritur nė kėtė vend dhe deri mė tani nuk kam dėgjuar, nuk kanė lindur gjėra tė kėtilla. Ky ėshtė rasti i parė pėr 50 vitet e mija qė i kam jetuar, tha Sherifi. Ndonėse askush nuk mban mend qė mė parė tė ketė ndodh njė fenomen i kėtillė, veterinerėt me tė cilėt kontaktoi Alsat, thanė se sipas tyre gjithēka ėshtė normale. Ata, edhe pse nuk pranuan qė tė prononcohen para kamerave, thanė se deri te ky deformim ka ardhur pėr shkak tė incestit mes bagėtive._________________ The man can do, or the man can't do...! |
|